Ingrediente:

• 1/2 mango copt foarte bine

• 1/2 banana coapta foarte bine

• 2-3 biscuiti fara zahar

• 2 linguri de quinoua alba

Mod de preparare:

Am spalt quinoua foarte bine, in apa rece, si am lasat-o la fiert in apa (100 ml), pana cand aceasta a scazut.

Separat, am facut piureul de mango si banana, intr-un blender.

Cand quinoua a fost fiarta, am pus-o intr-o cescuta transparenta, apoi am turnat piureul de fructe, peste el am presarat buscuitii sfarmitati in mana, apoi am ornat cu cateva coacaze si afine.

Pofta buna, bebelusi mancaciosi! ??

Tips: buscuitii i-am cumparat de la Bebe Tei, iar acest mic dejun il mancam si noi, parintii, impreuna cu bebe. Pentru ca fructul de mango il aveam curatat de seara, iar quinoua fiarta de la micul dejun din dimineata anterioara, micul dejun de astazi a fost pregatit in doar 5 minute!!! ?

Publicat de Madalina

Buna! ☺️ Draga cititorule, Iti multumesc ca ai ales sa vizitezi site-ul meu si sper sa incerci sa prepari cel putin una dintre retetele scrise cu mult drag de mine. In primul rand, sa facem cunostinta. Eu sunt Madalina si sunt incantata sa te cunosc. Timp de 13 ani am fost corporatista, pana in momentul in care am decis ca prioritara este familia, nicidecum cariera. De acord, datorita dorintei de a face cariera m-am dezvoltat atat profesional, cat si personal, am invatat care imi sunt valorile si cat de sus pot sa ajung. Am invatat ca pot sa ajung sa fac mereu ce imi doresc, atata timp cat nu ii ranesc pe cei din jur. Am invatat sa spun NU atunci cand trebuie, am invatat sa ma iubesc si sa ii iubesc pe cei din jur, am invatat ca daca mie nu imi este bine, nu le va fi nici celor dragi mie, am cunoscut oameni frumosi si altii mai putin frumosi si am invatat de la fiecare dintre ei cum sa fiu si cum sa nu fiu, am trait si am colectionat experiente. Astazi, am ales sa incep sa povestesc cate ceva despre mancarurile care pot fi facute pentru bebelusi, pentru ca, desi am crezut mereu despre mine ca nu as putea sa fiu o bucatareasa desavarsita, am descoperit contrariul in ultimii ani, cand am inceput sa gatesc cu drag pentru mine si sotul meu. Ulterior, Dumnezeu ne-a binecuvantat familia cu un copil minunat, pentru care, de asemenea, a trebuit sa gatesc. Incepand cu cea de-a 07 a luna de viata a bebelusului nostru, am ales sa incepem diversificarea, moment in care mi s-a confirmat ca mancarea gatita de mine chiar are gust, bebelusul acceptand din prima zi mancarea solida. ☺️ Pentru ca in primele saptamani ale diversificarii mi-a fost tare greu sa gasesc variante de meniuri sau retete pentru bebelusi, gatindu-i copilului meu, am inceput sa imi notez ce ii pregateam sa manance. In momentul in care lista mea era plina de retete pentru bebelusi si pentru ca din mancarea pe care i-o pregateam copilului meu mai dadeam si altor mamici, care imi spuneau ca si bebelusul lor a “lins” borcanelul, am decis ca trebuie sa impart si cu alti parinti experientele mele in ceea ce priveste bucataritul pentru cei mici. ? Astfel, cu ajutorul unui prieten, a luat nastere acest site/blog. Sper sa va incante retetele mele si sa le povestiti si altora, astfel incat prepararea mancarii pentru bebelusi sa nu fie o problema pentru niciun parinte. ❤️

Alătură-te conversației

2 comentarii

    1. Buna Simona,
      Pana pe la varsta de aproximativ 18 luni, am folosit doar biscuitii fara zahar BisKids, pe care ii cumparam de la Bebe Tei, si biscuiii Lupilu, pe care ii gasesti in magazinele Lidl. Copilului nostru, dintre biscuitii de la Lupilu, ii prefera pe cei din punga portocalie. Sunt in forma de animalute si sunt iubiti de copii. ?
      Multumesc, pentru intrebare. ?

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: